2024 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

"Trys paršiukai"

Šiandien bibliotekoje pristatėme naują, aktyvią ir kūrybišką veiklą „Trys paršiukai“. Ši veikla skirta 5-6 metų vaikų grupėms ir vykdoma bibliotekos šeimos skaitmeninių veiklų centre!

Jos metu vaikai tampa pasakos dalyviais, aiškinasi medžiagų patvarumo dėsnius, atlieka logines užduotis, ugdo savo matematines bei kūrybines kompetencijas. Norinčius išbandyti kviečiame registruotis!
 
 

2024 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Projekto svečiai

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešajai bibliotekai įgyvendinant Erasmus+ programos projektą, rugsėjo 24-26 d.vyksta kviestinių ekspertų - dr. Giselos Winkler, specialistės iš Naumburgo suaugusiųjų švietimo centro ir Antje Key, bibliotekininkės iš Naumburgo viešosios bibliotekos (Vokietija) vizitas. Viešnios domisi neformaliuoju suaugusiųjų švietimu bibliotekose. Rugsėjo 24 d. suaugusiųjų švietėjos iš Vokietijos kartu su PAVB suaugusiųjų švietimo veiklų koordinatore Virginija Švediene lankėsi Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje, kur susipažino su šios bibliotekos paslaugomis, projektais, erdvėmis. Ypatingas dėmesys skirtas Trečiojo amžiaus universiteto veikloms. O rugsėjo 25 d. ves mokymus Panevėžio regiono bibliotekų specialistams "Neformalus suaugusiųjų švietimas - bendruomenės būrimui". Dėkojame už apsilankymą.




 

2024 m. rugsėjo 2 d., pirmadienis

Registracija į MIRKT savaitės žygį

Spalio 22 d. 11 val. ir spalio 26 d. 10 val. organizuojame MIRKT savaitės orientacinį žygį. Norintys dalyvauti su savimi privalo turėti inte...